We hebben de villa zelf laten bouwen en er met ons gezin, ruim 10 jaar, met veel plezier gewoond. Door veranderingen in werk en school van de kinderen werd het noodzaak om te verhuizen. Omdat we deze unieke plek niet graag wilden verkopen, hebben we besloten om de villa geschikt te maken als vakantiehuis. We vinden het fijn als ook andere gasten genieten van alles wat de Residentie te bieden heeft. Zelf hebben we veel ervaring met zakelijke groepen. Bij de herinrichting van de Residentie hebben we er op gelet dat het verblijf zowel voor particuliere als zakelijke groepen geschikt is. De ervaring leert dat het veel wordt gehuurd voor de viering van een huwelijksjubileum samen met kinderen en kleinkinderen. 

Inmiddels wonen wij op ruim een uur rijden van Oudemirdum. Omdat we het fijn vinden om onze gasten persoonlijk te begroeten, komen we regelmatig zelf naar de Residentie om u te ontvangen. We kunnen ook terugvallen op anderen die er samen met ons voor zorgen dat u zich gast bij ons kunt voelen. Voor op het erf woont de beheerder. Zij zorgt voor praktische  zaken die wij op afstand niet kunnen regelen. Het huisje van de beheerder is bereikbaar via een andere oprit. Vanuit dit huis heeft de beheerder geen zicht op de tuin van de Residentie. Goed om te weten dat u ruim 3000 m2  tuin tot u beschikking heeft met volledige privacy.

Bij vragen of problemen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Hartelijke groet,

Diedert en Anita Wesselius

www.humantalentconsulting.nl en www.onlinebegeleidingbijkanker.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Residentie Gaasterland wordt gevonden op de volgende zoektermen: Exclusieve villa, vakantievilla Friesland, vakantievilla Gaasterland, vakantievilla Oudemirdum, conferentievilla, conferentie villa, heisessie Friesland, heisessie Gaasterland, trainingslocatie, trainingslocatie Friesland, vergaderlocatie, vergaderlocatie Friesland, vergaderlocatie Gaasterland, trainingslocatie Gaasterland, familieweekend friesland, luxe zomerhuis Friesland, luxe zomerhuis Gaasterland, groepsaccommodatie Friesland, groespaccommodatie Gaasterland, exclusieve groepsaccommodatie, exclusieve groepsaccommodatie Friesland, Diedert Wesselius, Diedert en Anita Wesselius, vakantiehuis Friesland, luxe vakantiehuis Friesland, recreatiewoning Friesland, luxe recreatiewoning Friesland, luxe recreatiewoning Gaasterland, vakantievilla en golfbaan, luxe vakantie Friesland, luxe vakantie Gaasterland, luxe vakantie en golf, golfvakantie Friesland, golfvakantie Gaasterland, zomerhuis met zwembad, luxe zomerhuis met zwembad, zomerhuis met zwembad Friesland, zomerhuis met wellness, zomerhuis met snookertafel,