Een luxe Conferentie villa / (meerdaagse) exclusieve vergaderlocatie

De Residentie is een conferentievilla waar zakelijke groepen zich in alle rust en met privacy terug kunnen trekken voor bijvoorbeeld een heisessie of een training. Deze meerdaagse vergaderlocatie is sinds kort in gebruik genomen en is uniek in de markt. Een luxe accommodatie te midden van de natuur.

Dit conferentiehuis hoeft u niet te delen met andere gasten. Ruim 300 m2 aan woonoppervlak en 100 m2 aan recreatieruimte en 3000 m2 tuin staan tot uw beschikking. Deze luxe accommodatie is ingericht op tien personen. U kunt met z'n allen om de tafel vergaderen, strategieën bespreken of dineren. Een vergaderlocatie speciaal voor uw eigen gezelschap met veel ruimte en comfort.

 

Vergadertafel in Conferentievilla in Friesland

 

Er is een moderne keuken aanwezig maar het is ook mogelijk om alles te laten verzorgen. Een exclusief restaurant verzorgt, indien gewenst, alle maaltijden. 

 

Een verblijf speciaal voor uw eigen groep met de voorzieningen van een vakantiehuis en service van een hotel

 

In deze luxe conferentie villa treft u vijf slaapkamers met boxspringbedden. De bedden hebben wij vast voor u opgemaakt en ook handdoeken en shampo zijn voor u aanwezig.  

Na het vergaderen of een training heerlijk tot rust komen in deze boxspring bedden

Het hoge afwerkingsniveau van de voorzieningen en het interieur van deze meerdaagse vergaderlocatie ziet u ook terug in het sanitair.

Sanitair met een hoog afwerkingsniveau in deze Conferentie villa

In deze moderne en ruime (groeps)accommodatie kunt u de zakelijke doelstellingen afwisselen met diverse activiteiten. Naast de zwemvijver en hottub is er een recreatieruimte met onder andere een kleine infraroodsauna, een tafeltennistafel, een dartbord,  een drumstel, een snookertafel

De Snookertafel in de Residentie in Oudemirdum

en diverse fitnessapparatuur.

Fitnessapparatuur in de Residentie in het Friese Gaasterland

Ook in de omgeving van deze conferentie villa zijn er diverse activiteiten mogelijk voor zakelijke groepen. Er is een golfbaan in Oudemirdum, maar er kunnen ook allerlei arrangementen voor u worden georganiseerd. U kunt bijvoorbeeld met uw groep de omgeving verkennen op een solex, of een tocht maken per zeilboot, maar ook een kookworkhop of een workshop schermen behoort tot de mogelijkheden.

Op de andere pagina's van deze site vindt u meer informatie, maar we informeren u ook graag telefonisch of per mail over het verblijf en de mogelijkheden voor gezellige, nuttige en of sportieve vergaderbreaks. 

 

Bospad op de golfbaan van Golfclub Gaasterland

Indien gewenst kunt u een vergaderpakket bijbestellen inclusief beamer, scherm, flipover/whiteboard combi en schrijfgerei

 

Kortom de Residentie is klaar voor uw heisessie, meerdaagse vergadering of training. Hartelijk welkom! 

De Residentie:

Een meerdaagse vergaderlocatie met de privacy van een vakantiewoning en de luxe van een hotel!

 

 

Logo van luxe Conferentie villa voor zakelijke bijeenkomsten