Uitsluitingen: 

Het vakantiehuis is allergievriendelijk opgezet. Roken kan daarom helaas alleen in de tuin en huisdieren kunnen niet worden toegelaten. Vanwege de rust is de Residentie niet te huur voor groepen jongeren. Ook kan er om die reden na 22.00 uur geen gebruik meer worden gemaakt van de hottub en de zwemvijver. Het is belangrijkj dat het na 22.00 uur rustig is. In verband met de zwemvijver is het verblijf minder geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma. Voor mensen die zeer slecht ter been zijn kent de Residentie te veel obstakels.

Een zwemvijver is een natuurlijk zwembad.  De kwaliteit van het water kunnen we vooraf niet garanderen. U kunt de vijver vergelijken met een meertje. Er vindt wel zuivering plaats doordat het water door een natuurlijk filter wordt gepompt. Zwemmen is op eigen risico, als u het niet vertrouwt kunt u ook zwemmen in het IJsselmeer of het Slotermeer. Op regenachtige dagen kunt u ook kiezen voor het suptropische zwembad in Joure. In de herfst en winter wordt de zwemvijver met een net afgedekt. Als u bijvoorbeeld het gebruik van de hottub wilt afwisselen met een sprong in het koude water, dan kunt u het net makkelijk een stukje losmaken.

In de Residentie is fitnessapparatuur aanwezig. Er is geen begeleiding. U kunt gebruik maken van de apparatuur op eigen risico.