Luxe vakantiehuis voor families en vrienden

Residentie Gaasterland is zeer geschikt voor mensen die een weekendje of weekje samen door willen brengen of bijvoorbeeld voor de meerdaagse viering van een jubileum samen met kinderen en kleinkinderen. Dit luxe vakantiehuis is te zien als een kleine groepsaccommodatie of een grote vakantiewoning.

Dit moderne en ruime vakantiehuis is een echte all weather locatie. Bij mooi weer kunt u zwemmen in de zwemvijver en badderen in de hottub, maar ook bij slecht weer hoeft u zich niet te vervelen. De Residentie beschikt over een recreatieruimte van ruim 100 m2 met onder andere een kleine infrarood sauna, een tafeltennistafel, fitnessapparatuur, een dartbord, een drumstel en een snookertafel.

U bepaalt zelf hoeveel luxe u wenst. Gezellig samen koken of alles laten verzorgen. U zegt het maar.

 Keuken in luxe groepsverblijf in Oudemirdum

Dit vakantiehuis beschikt over vijf slaapkamers met minimaal twee boxspringbedden die u aan elkaar kunt schuiven.

 

Heerlijke boxspring bedden in de Residentie

 

Elke kamer heeft zijn eigen sfeer.

Éen van de slaapkamers in de Residentie in Gaasterland

Twee kamers hebben een extra kinderhoek. Eén met een klein kinderbed en één met een éénpersoons hemelbed. Er is op vier van de vijf slaapkamers tevens genoeg ruimte om een campingbedje bij te plaatsen. Indien u gebruik wilt maken van deze extra bedden dan dient u voor deze bedden zelf beddengoed mee te brengen. De overige tien bedden hebben wij vast voor u opgemaakt. Er zijn ook twee campingbedjes beschikbaar. Ook voor deze bedjes dient u zelf beddengoed mee te brengen. Er zijn vier kinderstoelen beschikbaar. Eén triptrap zonder beugel en één triptrap met beugel. Verder nog twee simpele IKEA kinderstoelen met geintegreerd tafelblad.

 Kinderhoek in de Residentie in Friesland

 Verder zijn er diverse spelletjes en bouwmaterialen aanwezig. het blijft in de villa wel erg opletten met kleine kinderen, vanwege de zwemvijver en de trapjes in en rond het huis.

De zwemvijver in de tuin van de Residentie: een unieke plek voor families.

Kinderen kunnen net als de andere aanwezigen volop genieten van de zwemvijver en de hottub.  Maar ook van de nabij gelegen strandjes aan het IJsselmeer.

 Strandje bij Mirns in het Friese Gaasterland

Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor groepen met verschillende samenstellingen. Vijf stellen of een groep vrienden of vriendinnen kunnen er bijvoorbeeld een jaarlijks samen zijn plannen, maar ook voor een groot gezin of meerdere gezinnen is de accommodatie geschikt. Opa's en oma's die iets speciaal te vieren hebben, kunnen ook in de Residentie terecht met hun kinderen en eventueel kleinkinderen. De ervaring leert dat het vakantiehuis regelmatig wordt gehuurd voor een meerdaagse intieme viering van een jubileum met het eigen gezin. Inmiddels is er al een 30, 35, 40 en 45 jarig jubileum gevierd in de Residentie. Uw feestelijke gelegenheid kunnen we ondersteunen met extra service. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een drie gangen diner of high tea te laten verzorgen in de Residentie.

Dit vakantiehuis is met 300 m2 aan woonoppervlak zo ruim dat iedereen zijn eigen gang kan gaan. Verder zijn de voorzieningen heel divers zodat iedereen zich op z'n eigen manier kan vermaken. 

Het is lastig om de Residentie goed te omschrijven in één woord. We gebruiken zowel vakantievilla, recreatiewoning, zomerhuis, vakantiehuis, conferentiehuis, groepsaccommodatie, groepsverblijf als conferentievilla. We hopen dat de beelden voor zich spreken en vertellen u graag meer over deze unieke plek in Gaasterland, het bosrijke deel van Friesland.

De Residentie voor een bijzonder samen zijn en een heerlijke vakantie in Friesland!

  

Logo van modern verblijf in het bosrijke Gaasterland